mboost-dp1

huawei

6000 smartphones kan lægge 911 ned

-

Ny research viser, at det vil kræve 6000 smartphones for at gennemføre et vellykket DDoS-angreb – eller TDoS – på en af USAs staters 911 – landets udgave af alarmcentralen 112.

Forskerne bag den videnskabelige artikel forklarer, hvordan den mængde enheder kan skaffes via installation af malware eller køb af enheder specifik til opgaven. Sidstnævnte vil koste omkring 100.000 dollars, som de konkluderer er en lav pris, hvis det er et statsstøttet angreb.

Skulle angrebet skaleres op på nationalt niveau, ville det kræve et botnet af 200.000 enheder. Her vil prisen for køb af enheder være omkring 3,4 millioner dollars.

Et DDoS-angreb på 911 er muligt, fordi teleudbyderen videresender disse opkald til et nærtliggende ‘Public Safety Answering Point’ (PSAP) uden verifikation af opkalderens identitet eller andet. Dermed kan man med skræddersyede identiteter på telefonerne målrette videresendelsen af opkald til specifikke PSAP centre – noget der er døbt ‘Telephony Denial of Service attack’ eller TDoS.

hvis et TDoS sættes i gang, mens en regional eller national nødssituation finder sted, vil effektiviteten være større.





Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login