Pexel

2018-undersøgelse: 2 millioner unge vil forlade Facebook til fordel for Snapchat

En undersøgelse af Facebooks brugertal forudser, at 2,1 millioner amerikanske unge vil forlade Facebook i 2018. Samtidig vil Snapchat få 1,9 millioner nye unge brugere under 25 år.

De unge under 25 år opdeles i tre aldersgrupper. 9,3 procent af Facebooks-brugere under 11 år vil angiveligt droppe Facebook. 5,6 procent af Facebooks brugere imellem 12 og 17 år vil forlade platformen, og det samme gælder for 5,8 procent af de 18 til 24-årige.

Den samme undersøgelse har også kigget tilbage på 2017, der underbygger den negative tendens for Facebook. De mistede således 9,9 procent af de 12 til 17-årige Facebook-brugere, hvilket svarer til 1,4 millioner tabte brugere.

I alt mistede Facebook 2,8 millioner brugere under 25 år i 2017.

Facebook er godt klar over, at de mister de vigtige, unge brugere til fordel for andre platforme som Snapchat, hvilket man har kunne se i deres beslutning om at lave en messenger-app målrettet specielt til børn.

Gå til bund
Gravatar

#1 Ufomekaniker 14. feb. 2018 20:33

Nu er jeg meget nysgerrig på hvilken verdensdel det gælder, for i Asien bruges Facebook til at verificere personers oprigtighed. Det er i hvert fald ikke direkte positivt kun at have få venner på Facebook. Dels er det fordi at scammers kun har få venner på listen, og, at de ikke direkte kan tjekke én ad den vej hvis man har meget lidt aktivitet der. Det er i hvert fald min erfaring efter at have dated Asiatiske kvinder.

Så enten er Asien på vej over på en konkurerende platform, eller osse er det de Vestlige dudes og dudettes ved at immigrere over på Snappy. "Nigeria" bruger et hvert social medie til at tjene penge på, så de er over det hele, og tæller ikke med her tror jeg.
Gravatar

#2 graynote 14. feb. 2018 22:54

Hærmoriden (1) skrev:
Nu er jeg meget nysgerrig på hvilken verdensdel det gælder


Nordamerika.
Gravatar

#3 Unicco33 15. feb. 2018 10:23

Tror at det vil falde yderligere. Mænd gider ikke længere glo på andres børnebilleder, og kvinderne er flygtet over på Instagram eller snapchat. Det er blevet til en stor omgang 9gag feed, hvilket ikke frister/underholder mig. Jeg gider sammenlagt at bruge 10 sekunder inden at jeg lukker det igen, for hold nu op hvor er 95% af opslagene intetsigende. Jeg har prøvet at justere mine feeds løbende, men intet ændre sig. Virksomhederne stopper med at annoncere, fordi det bedre kan svare sig at lave et opslag med "vind det her...".
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login