mboost-dp1

Shutterstock

Prins William: Jordens overlevelse burde komme før rumturisme

- Via BBC News -

Britiske prins William mener, at iværksættere bør fokusere på at redde Jorden frem for at engagere sig i rumturisme.

Det skriver BBC News og DR om hertugen af Cambridge, der luftede en kritik, som syntes at være rettet mod tre af verdens rigeste mænd – nemlig Jeff Bezos, Elon Musk og Sir Richard Branson.

I et interview med BBC udtalte prinsen sig om det aktuelle rumkapløb og bestræbelserne på at fremme rumturisme. “Vi har brug for, at nogle af verdens klogeste hoveder fokuserer på at redde denne planet frem for at lede efter det næste sted at bo,” sagde han.

“Det er ganske afgørende at fokusere på denne planet frem for at give op og tage ud i rummet for at løse fremtidens problemer.”

I onsdags blev der føjet et nyt kapitel til historien om privat rumfart, da den 90-årige ‘Star Trek’-skuespiller Willliam Shatner blev den hidtil ældste mand i rummet.

Det skete ombord på Amazon-stifter Jeff Bezos’ rumfærge ‘New Shephard’, der tilbragte 11 minutter i rummet efter opsendelsen fra Van Horn i det vestlige Texas.

Ifølge DR har Jeff Bezos tidligere sagt, at udforskningen af rummet er en del af løsningen af problemerne på Jorden.

Gå til bund
Gravatar #52 - CBM
7. nov. 2021 16:07
problemet er at de fleste mennesker er snot dumme men de har stadig valgret og det betyder at et demokrati altid ender med at blive et idiokrati fordi der altid skal lefles for laveste fællesnævner fra politisk side samtidig med at økonomiske interesser altid tager prioritet både personligt og samfundsmæssigt

verden udløber i år 2100 og der kommer ikke til at ske forandringer på magisk vis som redder os

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login