mboost-dp1

N: Advokatfirma bag tv og film rettigheder er blevet politianmeldt for svindel


Gå til bund
Gravatar #1 - thimon
1. jul. 2015 19:07
Kilde: http://finans.dk/finans/erhverv/ECE7842301/Gigantr...

http://finans.dk/finans/erhverv/ECE7841861/Advokat...

http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/30...

Advokatfirmaet Johan Schlüter som ejer firmaet Registrering Danmark ApS, og hvor Registrering Danmark ApS står for inddrivelse af penge til rettighedsorganisationerne CAB, Filmkopi og Filmret som blandt indsamler penge for visning af udenlandske film i Danmark, er blevet politianmeldt af CAB, Filmkopi og Filmret for svindel.

Registrering Danmark ApS har angiveligt undladt at betale over 100 mio. kr. til rettighedsorganisationerne i perioden 2011-2015. Partnere i Johan Schlüter, Johan Schlüter og Lars Halgreen udtaler begge at ansvaret ligger hos Susanne Fryland, der var direktør i Registrering Danmark ApS. Susanne Fryland er nu bortvist fra Johan Schlüter og er samtidig blevet politianmeldt.

Rettighedsorganisationerne overvejede at erklære Johan Schluter konkurs, men kunne se at der ikke var aktiver for 100 mio. kr., hvorfor de har valgt en anden løsning. Klaus Hansen fra rettighedsorganisationerne udtaler endvidere at de 100 mio. kr. er minimumsbeløbet som der er blevet svindlet med.

Se kilde for flere detaljer etc.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login