mboost-dp1

PINSE LAN 2011


Gå til bund
Gravatar #1 - Tastefull
9. mar. 2011 16:01
Det årlige pinse lan 2011, er fortsættelsen på de sidste 6års lan og bliver i år med konkurrence i 2 spil, Americas Army 2.8 og Battlefield Bad Company 2.

Holdende bliver som altid blandet ved lodtrækning, og derfor skulle der være gode chancer for at lave hold der har kompetencer på begge sider. På denne måde håber vi at kunne introducere begge spil, for alle parter, sådan at alle mødes på midten.

Der skal nok blive massere af spas som altid. Uanset, så er det en formidabel chance for at komme og møde gamle samt nye fjender og venner. Og være med til at føre det gode gamle danske fællesskab, videre, eller måske op til nye højder.

Vel mødt til det PINSE LAN 2011

LÆS MERE OM LAN'ET HER

TILMED DIG HER!

SE GRAFISK INVITATION
Gravatar #2 - Daniel-Dane
9. mar. 2011 16:07
TOHUNDREDEHALVTRES KRONER?! newz.dk LAN var gratis inkl. pizza, Cpt. Morgan og cola fra zin.
Gravatar #3 - Tastefull
9. mar. 2011 16:11
Nu har vi ikke de samme muligheder for sponsorship som f.eks. Newz.dk. Men kr. 250,- for 3xmorgenmad inkl. stor pinsefrokost er da ikke galt...

Men hvis du kender nogle villige sponsore, så er vi meget modtagelige for dette. Specielt i form af præmier til konkurrencen

Sparta gaming
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login