Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Kunne du finde på at vælge et nyt eller ukendt operativsystem?

  • 43%Nej, jeg holder mig til det kendte
  • 26%Ja, på flere af mine enheder
  • 19%Ja, på min mobil og/eller tabler
  • 11%Ja, på min bærbar og/eller stationær
Windows 8 Release Preview er nu tilgængeligt
Billede: Microsoft Corporation

Windows 8 Release Preview er nu tilgængeligt

1. jun. 2012 07:30Microsoft har frigivet deres Release Preview af Windows 8, som alle nu kan hente og prøve. Det bliver den sidste udgave af styresystemet, som offentliggøres inden den færdige udgave sættes til salg.

Samtidig fortæller firmaet, at planen stadigvæk er at frigive Windows 8 samt ARM-versionen Windows RT inden for cirka to måneder.

If the feedback and telemetry on Windows 8 and Windows RT match our expectations, then we will enter the final phases of the RTM process in about 2 months. If we are successful in that, then we are tracking to our shared goal of having PCs with Windows 8 and Windows RT available for the holidays.Steven Sinofsky, Microsoft

Indtil man er klar med den færdige RTM-version af Windows 8, vil holdet bag fortsætte med at rette og tilpasse styresystemet, hvorfor det nyudgivne Release Preview altså ikke indeholder alle funktionerne, som den færdige udgave vil byde på.

Opdatering: Windowsguruen Paul Thurrott har lavet en oversigt over forskellene mellem Consumer Preview og Release Preview.

#1: RobseRob

1. jun. 2012 07:55

Oh.. det kom uventet, syntes ikke rigtigt man hørte ret meget omkring den her udgivelse på forhånd i forhold til consumer previewet.

Robserob.dk =3

#2: Target

1. jun. 2012 08:30

Jeg synes jeg havde hørt noget om, at dette release først ville komme omkring august? Men glædeligt er det da. :)

Af ren nysgerrighed (og dovenskab), er der nogen der ved om man kan 'opgradere' fra Consumer Preview til Release Preview?

#3: Windcape

1. jun. 2012 08:34

Af ren nysgerrighed (og dovenskab), er der nogen der ved om man kan 'opgradere' fra Consumer Preview til Release Preview?
rd-Target (#2)

Nej, det kan du ikke.

http://about.me/windcape

#4: Hack4Crack

1. jun. 2012 08:35

Af ren nysgerrighed (og dovenskab), er der nogen der ved om man kan 'opgradere' fra Consumer Preview til Release Preview?
rd-Target (#2)

Nej, det kan du ikke.Windcape (#3)

Det samme med Server 8?

fordi så får jeg da lidt udfordringer med min gamermaskine som jeg startede med at installere home server 2011 beta på, i tidernes morgen

*laugh laugh laugh*

#5: Windcape

1. jun. 2012 08:40

Det samme med Server 8?Hack4Crack (#4)

No idea.

Tilgengæld kan man opgradere fra VS11 CTP, til VS2012 RC, som også blev frigivet i går aftes. (på MSDN)

http://about.me/windcape

#6: Nagelfar^^

1. jun. 2012 09:44

Hørte på et MS seminar at Consumer Preview ville være tilgængelig i "første uge i juni".

Så 1. juni må siges at være okay inden for tidsrammen :)

#7: Hack4Crack

1. jun. 2012 09:47

Hørte på et MS seminar at Consumer Preview ville være tilgængelig i "første uge i juni".

Så 1. juni må siges at være okay inden for tidsrammen :)Nagelfar^^ (#6)

yep... havde nu regnet med næste uge, så jeg var lidt overrasket

*laugh laugh laugh*

#8: Magten

1. jun. 2012 09:59

Yay! Glæder mig til at se forbedringerne.. Ikke mindst i Server 2012 som også kom i RC igår.

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#9: Target

1. jun. 2012 10:46

Hørte på et MS seminar at Consumer Preview ville være tilgængelig i "første uge i juni".

Så 1. juni må siges at være okay inden for tidsrammen :)Nagelfar^^ (#6)

Consumer preview har været tilgængelig i mange måneder?

#10: Nagelfar^^

1. jun. 2012 10:58

#9
ja det er mig der er forvirret.
nåede også at downloade consumer preview (igen!) indtil jeg fattede at den hedder release preview nu.

#11: HerrMansen

1. jun. 2012 11:22

En skam man ikke kan opgradere preview til RTM - eller i det mindste bare på samme måde som Windows Vista/7 gjorde, hvor den hev appdata og regbasen med over.

This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk

#12: ShamblerDK

1. jun. 2012 15:25

Er der en eller anden der kan give mig en rigtig god grund til at skifte fra Windows 7 til Windows 8?

Hvor er den vilde nyskabelse? Som jeg har forstået er det bare et tablet-OS til en stationær/bærbar...

"Witchcraft to the ignorant... simple science to the learned." - Leigh Brackett

#13: HerrMansen

1. jun. 2012 15:47

#12: Bedre ydelse med færre resourcer er nok det mest dragende til den typiske Newz bruger. Og så går der nok heller ikke længe før at Microsoft tvinger folk over med en af deres DirectX opdateringer.

This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk

#14: TormDK

1. jun. 2012 15:57

#13 No offense, men den med Direct X vil jeg se før jeg tror det.

Grunden til det skete med DX10 var fordi Driver modellen blev lavet om fra XP til Vista/7.

Den ændring kommer der ikke med Win8. Hell, NT kernel versionen er 6.2 og jeg ved at udviklerne ville få tæsk hvis ikke alting som virker på 7 kommer til at virke på 8 ved release.

#15: Magten

1. jun. 2012 16:05

#12
Jeg drømmer lidt om at have én enhed der kan bruges som tablet, laptop og desktop.

-Tablet kræver jo bare at det er en tablet.
-Laptop kræver bare en "laptop dock" (hvad kalder man dem?) som tabletten kan smides i. Evt kunne der være ekstra batteri deri så den kan holde meget længe.
-Desktop kræver bare en desktop dock.. Det skal nok komme.

Der findes ikke rigtig nogen enheder idag, som kan det, hvor jeg tænker "Shit, den må jeg have".

En anden ting jeg ser frem til er Client Hyper-V. Slut med dårlige gratis alternativer til VMware Workstation.

Storage Spaces

Muligheden for at mounte iso/vhd direkte.

Reset/refresh af Windows

Synkronisering af profil på tværs af enheder.

Stuff like that ^^

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#16: HerrMansen

1. jun. 2012 17:20

#14: We'll have to see won't we? hehehe

#15: Kun ISO formatet? Eller snakker vi også de mere eksotiske såsom dem Alcohol kan håndtere? :)

This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk

#17: Hubert

1. jun. 2012 21:11

Storage Spaces

Reset/refresh af Windows
Magten (#15)

Særligt storeage spaces er nifty nok men som det også fremgår af artiklen ikke noget man ikke kan få andet steds.

Men storage spaces og refresh er det eneste af det du nævner der for mig virker som noget der kunne få mig til at overveje win8. Som altid er der også ulemper. Men nu må vi se hvor jeg ender. De kunne endda være at jeg endelig tog mig sammen og gik efter en osx maskine istedet.

Godt nok er nogle af de værste ting ved metro fra wp endeligt blevet rettet i desktop versionen men er det nok..?

issues may or may not exist until they are found."… Shrödinger's Vulnerability

#18: merdistaneren

2. jun. 2012 00:25

#12
Der er mange gode forbedringer i windows 8 så som:

Meget hurtigere boot
mindre krævende/hurtigere
Meget forbedret filkopiering
Kraftigt forbedret taskmanager (f.eks. varmekort over resource forbrug )
Integreret cloud storage i form af skydrive.
windows explorer bruger ribbon hvilket for mig er en klar forbedring.
Netværks håndteringen er også blevet meget bedre (specielt tiden det tager at connecte)

Metro apps kan også være ret lækre selv på desktop f.eks. har de en enorm lækker reader i stil med flipboard og en sports app (men det er nok mest hvis man er til amerikansk/engelsk sport, men det er der jo også flere og flere der er)
Hvis man har en xbox eller bare kan lide xbox live så er det også integreret på en lækker måde.

For mig personligt er metro interfacet med release preview blev så godt og fin poleret at jeg ikke som sådan har behov for at forlade det hvis jeg bare surfer/slacker. Selvfølgelig er det nødvendigt at bruge det "gamle" interface hvis man skal køre legacy apps så som photoshop eller Microsoft Office. Men som sagt er der tonsvis af forbedringer som gør windows 8 meget attraktivt for de fleste tungere brugere.

#19: Athinira

2. jun. 2012 01:14

For mig personligt er metro interfacet med release preview blev så godt og fin poleret at jeg ikke som sådan har behov for at forlade det hvis jeg bare surfer/slacker. Selvfølgelig er det nødvendigt at bruge det "gamle" interface hvis man skal køre legacy apps så som photoshop eller Microsoft Office. Men som sagt er der tonsvis af forbedringer som gør windows 8 meget attraktivt for de fleste tungere brugere.merdistaneren (#18)

Problemet her er at de "tungere" brugere i høj grad også er multitaskere, og at Windows 8 stadigvæk er et skridt bagud på den front. Jeg testede det af tidligere i dag, og selv den forbedrede multiskærmsupport har ikke rettet på nogen af de ting som gør det møgirriterende at være en stærk multitasker.

Metro er et stort skridt fremad for Microsoft når det kommer til tablet-PC'er, men med mus, tastatur og flere skærme er Windows 7 stadigvæk at foretrække for folk som rodder med 117 opgaver på en gang.

..hader folk der ikke kan finde ud af at bruge et fora-ratingsystem ordentligt

#20: GeoJensen

2. jun. 2012 13:40

Windows 8 er et stort skridt fremad for Mac Os og Linux. Desktop'en er nu blevet til en app under Metro.

Metro på en tablet kan jeg godt se vil være til gavn, men på en desktop med en skærm på 40" og en opløsning på 2560 x 1600, er det rent til grin.

Metro er et stort skridt fremad for Microsoft når det kommer til tablet-PC'er, men med mus, tastatur og flere skærme er Windows 7 stadigvæk at foretrække for folk som rodder med 117 opgaver på en gang.Athinira (#19)

Enig.

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#21: XorpiZ

2. jun. 2012 13:43

Metro på en tablet kan jeg godt se vil være til gavn, men på en desktop med en skærm på 40" og en opløsning på 2560 x 1600, er det rent til grin.GeoJensen (#20)

Noget du har lyst til at uddybe lidt?

Er det noget du har praktisk erfaring med, eller gætter du bare?

#22: GeoJensen

2. jun. 2012 14:06

Noget du har lyst til at uddybe lidt?

Er det noget du har praktisk erfaring med, eller gætter du bare?XorpiZ (#21)

Der er opløsningen på min skærm, så ja, jeg ved hvad jeg taler om ;-)

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#23: GeoJensen

2. jun. 2012 14:19

Metro på en tablet kan jeg godt se vil være til gavn, men på en desktop med en skærm på 40" og en opløsning på 2560 x 1600, er det rent til grin.
GeoJensen (#20)

Ups - 30" 2560 x 1600 + 40" 1980 x 1080

Sorry ;-)

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#24: Magten

2. jun. 2012 14:34

Hvor mange er det lige der sidder med en desktop med en 30" og en 40" skærm?

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#25: Magten

2. jun. 2012 14:36

#14: We'll have to see won't we? hehehe

#15: Kun ISO formatet? Eller snakker vi også de mere eksotiske såsom dem Alcohol kan håndtere? :)HerrMansen (#16)

Ingen ide, det er efterhånden nogle år siden jeg har brugt andet end iso/img. Ser ikke nogen grund til at bruge alle de andre obskure formater :P

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#26: GeoJensen

2. jun. 2012 15:44

Hvor mange er det lige der sidder med en desktop med en 30" og en 40" skærm?Magten (#24)

40" tv + w7 media-center + w7 desktop + en spille-konsol, så udnytter du dit fladskærms tv maximalt. Hvis du er udvikler og/eller arbejder med grafiske applikationer er enhver pixel velkommen og gerne flere skærme.

Faktisk er dette er mit behov og det kan Windows 8 ikke tilbyde på en tilfredsstillende måde. I så fald skulle Metro være en applikation som kunne fravælges, af-installeres, hvis det ikke var til gavn for PC brugeren.

Jeg må indrømme at denne version ser meget bedre ud end Customer preview, men jeg mener at der er dumt af MS at tvinge Metro-UI ned i halsen på os PC desktop brugere.

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#27: Windcape

2. jun. 2012 15:56

Nej, det kan du ikke.Windcape (#3)

Rettelse: Det kan åbenbart godt lade sig gøre på en Samsung Slate

http://about.me/windcape

#28: Magten

2. jun. 2012 16:08

#26
Jeg spørger igen: Hvor mange er det lige der har en desktop med en 30" og en 40" skærm?

Med desktop regner jeg med du mener en en ganske almindelig computer på et skrivebord.

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#29: PoulErik

2. jun. 2012 16:51

Godt at se det gode gamle jedi-windows-er-perfekt-trumf-kort :
DET DU VIL MEN IKKE KAN, HAR DU IKKE BRUG FOR !

Skrid nu med jeres lobbyist Windows salgs fis.

#30: GeoJensen

2. jun. 2012 17:16

#26
Jeg spørger igen: Hvor mange er det lige der har en desktop med en 30" og en 40" skærm?

Med desktop regner jeg med du mener en en ganske almindelig computer på et skrivebord.Magten (#28)

Hvad har det med det at gøre ?
Jeg vil antage at rigtigt mange har Full HD (1920 x 1080) og jeg ved også godt at der er flest skærme, i dag, er med WXGA opløsningen.

Jeg bliver ikke supporteret med mine behov som i W7, så set herfra er W8 ikke en opgradering, men modsat, en ned-gradering.

MS vælger at prioritere den lille skærm (tablet, phone og touch) men glemmer mus, keyboard, store skærme og mange vinduer.

Apple har valgt at lave et Desktop OS med multi touch og et tablet OS, og det er jo ligesom dem som MS prøver kræfter med. På desktop havde hvert OS sine fordele, hvor jeg jeg var mest til windows 7. Nu prøver MS at lave noget som hverken er fugl eller fisk. MS har prøvet det før men har ikke lært lektion.

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#31: GeoJensen

2. jun. 2012 17:18

Godt at se det gode gamle jedi-windows-er-perfekt-trumf-kort :
DET DU VIL MEN IKKE KAN, HAR DU IKKE BRUG FOR !

Skrid nu med jeres lobbyist Windows salgs fis.PoulErik (#29)

Enig ;-)

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#32: Magten

2. jun. 2012 17:24

Hvad har det med det at gøre ?GeoJensen (#30)

Jeg gik ud fra det var størrelsen på din skærm du var utilfreds med under Windows 8 siden du nævnte det.

Jeg har ingen problemer med høje opløsninger i Windows 8.

At DU ikke bryder dig om at bruge Windows 8 med mus og keyboard gør det ikke til en endegyldig sandhed. Jo mere jeg bruger det jo mere synes jeg om det.. Men det ved jeg godt dig og PoulErik ikke tror på, folk som mig er jo bare hemmeligt ansat hos Microsoft til at sprede salgsgas.

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#33: GeoJensen

2. jun. 2012 17:53

Jeg har ingen problemer med høje opløsninger i Windows 8.

At DU ikke bryder dig om at bruge Windows 8 med mus og keyboard gør det ikke til en endegyldig sandhed. Jo mere jeg bruger det jo mere synes jeg om det.. Men det ved jeg godt dig og PoulErik ikke tror på, folk som mig er jo bare hemmeligt ansat hos Microsoft til at sprede salgsgas.Magten (#32)

Det kan godt være at du ikke ar ansat af MS, men salgsgas, den får du svært ved at løbe fra.

At tvinge Metro UI ned i halsen på sine loyale kunder er ikke bare arrogant men super naivt og frastødende.

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#34: Windcape

2. jun. 2012 18:16

#33

Du skal være velkommen til at skifte til et andet OS. Jeg er sikker på at Linux hippierne vil være glade for et par ekstra kunder.

http://about.me/windcape

#35: GeoJensen

2. jun. 2012 18:46

#33

Du skal være velkommen til at skifte til et andet OS. Jeg er sikker på at Linux hippierne vil være glade for et par ekstra kunder.Windcape (#34)

OK, det er noget af en udmelding fra en MS ansat, Håber for dig at du har MS bag dig ;-)

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#36: Magten

2. jun. 2012 18:53

#33
Aha, så man kan ikke synes om et produkt og fortælle hvorfor uden at det er salgsgas?

Der er ingen der tvinger dig til en skid, bliv på Windows 7 eller skift til et andet OS hvis det er så irriterende.

Men husk lige på at folk også syntes Aero vare noget ligegyldigt lort da det blev introduceret, og nu elsker folk det og vil ikke af med det....

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#37: GeoJensen

2. jun. 2012 18:55

#33
Aha, så man kan ikke synes om et produkt og fortælle hvorfor uden at det er salgsgas?

Der er ingen der tvinger dig til en skid, bliv på Windows 7 eller skift til et andet OS hvis det er så irriterende.

Men husk lige på at folk også syntes Aero vare noget ligegyldigt lort da det blev introduceret, og nu elsker folk det og vil ikke af med det....Magten (#36)

Dårligt eksempel, Aero kan slåes fra det kan metro ikke.
Du kan prøve at fortælle hvem du er lobbyist for, Du er uden for enhver tvivl, lobbyist.

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#38: Magten

2. jun. 2012 19:10

Haha i er sgu komiske dig og PoulErik..

Jeg arbejder bl.a. med Microsoft løsninger, men udover det har jeg intet andet end mine egne præferencer til grund for mine indlæg.

Men bliv i bare troen om at alle der kan lide Microsoft og ytrer sin mening om det er lobbyister. Så kan jeg grine lidt over hvor sørgelige eksistenser der findes :)

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#39: Windcape

2. jun. 2012 19:24

OK, det er noget af en udmelding fra en MS ansat, Håber for dig at du har MS bag dig ;-)GeoJensen (#35)

Jeg kan sige hvad det passer mig :p

Specielt når man skal trolle fjolser som dig ;-)

http://about.me/windcape

#40: GeoJensen

2. jun. 2012 19:26

Haha i er sgu komiske dig og PoulErik..

Jeg arbejder bl.a. med Microsoft løsninger, men udover det har jeg intet andet end mine egne præferencer til grund for mine indlæg.

Men bliv i bare troen om at alle der kan lide Microsoft og ytrer sin mening om det er lobbyister. Så kan jeg grine lidt over hvor sørgelige eksistenser der findes :)Magten (#38)

Kan du så prøve at fortælle hvad der er så lækkert ved Metro (med en PC desktop brugers øjne))
og måske hvad dit arbejds redskab er.

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#41: GeoJensen

2. jun. 2012 19:42

Jeg kan sige hvad det passer mig :p

Specielt når man skal trolle fjolser som dig ;-)Windcape (#39)

Jeg er en idiot fordi jeg ikke deler DIN mening ;-)

You're either with us, or against us.

På din profil skriver du: Windows Phone developer, working at the Microsoft Skype Division in Stockholm

Og jeg er sikker på at MS marketings profil ikke inkludere "at SKIDE på sine loyale kunder".

Men jeg som kunde kan skide på windows 8. Kik ud på nettet og se hvor meget modstand Metro møder i W8, Så det eneste fjols her kan kun være dig. Men jeg kan godt forstå at du ryster i dine bukser - tænk at have sådan en fiasko på sit CV ;-)

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#42: Windcape

2. jun. 2012 19:43

Jeg er sikker på at alle er hamrende ligeglade med fjolser som dig :)

http://about.me/windcape

#43: PoulErik

2. jun. 2012 20:06

Jeg arbejder bl.a. med Microsoft løsninger,Magten (#38)

Så det vil sige at hvis det for alvor kom frem at Windows "ikke har noget tøj på", ville der være mindre arbejde til dig.

Det forklare en hel del.

#44: GeoJensen

2. jun. 2012 20:10

Jeg er sikker på at alle er hamrende ligeglade med fjolser som dig :)Windcape (#42)

Jeg har lagt et stykke papir på dit skrivebord, som du skal underskrive på mandag ;-)

Når jeg bliver gamle, vil jeg også være gnaven ligesom ...

#45: Magten

2. jun. 2012 20:14

Så det vil sige at hvis det for alvor kom frem at Windows "ikke har noget tøj på", ville der være mindre arbejde til dig.

Det forklare en hel del.PoulErik (#43)

Næppe, det er primært server produkter jeg arbejder med.

Og der vil iøvrigt stadig være brug for de klient løsninger jeg laver. Men godt at se du stadig famler i blinde som en anden idiot for at få ret.

#40
Jeg vender lige tilbage når jeg har andet end en telefon at skrive på :)

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#46: PoulErik

2. jun. 2012 20:25

Og der vil iøvrigt stadig være brug for de klient løsninger jeg laver. Men godt at se du stadig famler i blinde som en anden idiot for at få ret.Magten (#45)

Ja Ja, og der kommer en god løsning imorgen.

#47: Magten

2. jun. 2012 20:30

Drop alkoholen PoulErik, du snakker sort.

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

#48: Hubert

2. jun. 2012 20:41

#33
Aha, så man kan ikke synes om et produkt og fortælle hvorfor uden at det er salgsgas?
Magten (#36)

Det er faktisk ikke meget uli' måden the MS defense brigade fungerer. Nogen der er utilfredse med et ms værktøj. Så er det nogle 1) hippier 2) har ikke brugt det nok 3) eller ikke en standard bruger.

Der er ingen der tvinger dig til en skid, bliv på Windows 7 eller skift til et andet OS hvis det er så irriterende.

Men blot husk at betale til MS hvis du skulle købe en ny pc... Vi skal jo ikke have en normal konkurrence situation på pc markedet uden MS' oem aftaler.

Men husk lige på at folk også syntes Aero vare noget ligegyldigt lort da det blev introduceret, og nu elsker folk det og vil ikke af med det....

Aero er stadig noget lort. Det er bare mindre lort end metro.

issues may or may not exist until they are found."… Shrödinger's Vulnerability

#49: PoulErik

2. jun. 2012 20:48

Drop alkoholen PoulErik, du snakker sort.Magten (#47)

Hvis du ikke forstår, så mener jeg at din retorik er så dårlig og løgnagtig som vores kære statsministers.

#50: Magten

2. jun. 2012 21:02

Det er faktisk ikke meget uli' måden the MS defense brigade fungerer. Nogen der er utilfredse med et ms værktøj. Så er det nogle 1) hippier 2) har ikke brugt det nok 3) eller ikke en standard bruger.Hubert (#48)

Eller bare fordi de ganske enkelt bør bruge det de så synes er bedre.
Jeg har intet imod at folk ikke er enige i min smag, men det irriterer mig når folk som PoulErik spreder løgne konstant og hele tiden. Og så var det vist også GeoJensen der i en tidligere nyhed skrev at han havde brugt Windows 8 i et kvarter og så droppet det. At basere sin holdning på et kvarters brug af et så nyt og forandret system er ganske enkelt til grin.

Men blot husk at betale til MS hvis du skulle købe en ny pc... Vi skal jo ikke have en normal konkurrence situation på pc markedet uden MS' oem aftaler.Hubert (#48)

Der er masser af alternativer hvis vi snakker desktops. Laptops er det begrænset men historien viser jo ret tydeligt at Linux laptops ikke sælger nok. Hvis de gjorde havde der også været et udvalg.
Men lad mig omformulere: Der er ingen der tvinger dig til at bruge Windows 8, eller noget andet for den sags skyld.

J'ai un lapin, dans mes pantalon.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger