mboost-dp1

Nvidia

Nvidia afviser månelandingskonspirations-teori med sit nye grafikkort

- Via engadget - , indsendt af Ulver

I forbindelse med lanceringen af sine nye Maxwell-baserede grafikkort GeForce GTX 980 og Geforce GTX 970, har Nvidia kastet sig over en vedholdende konspirationsteori, månelandingen, for at fremme kendskabet til en ny teknologi, Maxwell-GPU’en egner sig særligt godt til.

Det drejer sig om teknologien Voxel Global Illumination (VXGI), der gør det muligt at simulere lys, som bliver kastet tilbage fra overflader. Med denne teknik i hånden, har de valgt at påvise, at de til tider meget omdiskuterede billeder fra den første månelanding er ægte.

Kritikere har påpeget, at billederne ikke kan være taget på Månen, fordi der må være blevet brugt flere lyskilder, idet Solen som eneste lyskilde ikke vil kunne give de billeder som blev taget. Konklusionen er derfor, at billederne må være blevet taget i et studie.

Med VXGI kan Nvidia i realtime i Unreal Engine 4 vise, at månens overflade samt rumdragten fra Neil Armstrong er nok til at skabe så meget indirekte lys, at billederne er ægte.

Du kan se hvordan Nvidia har genskabt månelandingen og hvor mange detaljer de har efterlignet for at nå deres konklusion i videoen herunder.





Gå til bund
Gravatar #51 - gramps
26. sep. 2014 12:27
#50
Det var ikke muligt fordi han mener at kun en magnetic disc recorder fandtes i 1969. Se dog selv din video.

Hele hans fremturen om hvor besværligt det er kommer fra at man skal bruge en magnetic disc recorder.

Lad os tage det første argument om slomo, ved 5:47: "In 1969 there were no high speed video cameras." Det havde man altså, allerede i 50'erne:

http://books.google.dk/books?id=ydgDAAAAMBAJ&pg=PA158&dq=1954 Popular Mechanics January&hl=en&sa=X&ei=WSfYT4GmKcOA2wW3ycWOCw&redir_esc=y#v=onepage&q&f=true skrev:
... a new high-speed camera developed by Army Ordnance takes pictures at a rate of 100 million a second.


Og glem ikke selve high speed recording fra Apollo 11's opsendelse:


Hvordan kunne man have den optagelse hvis man ikke havde teknologien? Det er både et seriøst spørgsmål, som du gerne må svare på, men også et retorisk spørgsmål.

Videoen er fantastisk, han er meget spændende at lytte til, men det ene argument hænger ikke sammen.
Gravatar #52 - Thinq
26. sep. 2014 13:28
brostenen (34) skrev:

Min konklusion på dette, hvis jeg tænker logisk, er at der må være noget i vingummi som ikke findes i hverken cola, chokolade eller lakrids. Selv ved indtag af blå/grøn/rød/gul sodavand sker dette reaktionsmønster.
Selv her, kan jeg så konkludere at det ikke er sukkeret, men noget andet, der med eller uden sukkeret skruer op for noget uheldigt i deres kroppe eller hjerner.

Det du leder efter her (uagtet at din observation ikke er videnskabelig som #40 påpeger) er formentlig Azofarvestoffer. Azofarvestoffer benyttes fortsat i slik, sodavand m.m. til trods for at der er mange undersøgelser der har påvist sammenhængen til hyperaktivitet. Siden 2010 har det været påkrævet at man skriver følgende på emballagen hvis de indeholder nogen af de mistænkte farvestoffer: "Kan have en negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne"
Ellers findes de selvfølgelig også i varedeklarationen under numre som: E102, E110, E122, E124, E129.

Mange producenter har heldigvis også helt fjernet dem fra deres produkter.
Gravatar #53 - Hængerøven
26. sep. 2014 13:48
Thinq (52) skrev:
Siden 2010 har det været påkrævet at man skriver følgende på emballagen hvis de indeholder nogen af de mistænkte farvestoffer: "Kan have en negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne"


Fødevarestyrelsen.dk skrev:
Ifølge EFSAs udtalelser er der intet, der tyder på at der er en sammenhæng mellem de pågældende farvestoffer og adfærdsmæssige virkninger. Et flertal i Europa-Parlamentet har dog alligevel valgt at fastholde mærkningskravet.
Gravatar #54 - el_barto
29. sep. 2014 11:25
Hængerøven (53) skrev:
Fødevarestyrelsen.dk skrev:
Ifølge EFSAs udtalelser er der intet, der tyder på at der er en sammenhæng mellem de pågældende farvestoffer og adfærdsmæssige virkninger. Et flertal i Europa-Parlamentet har dog alligevel valgt at fastholde mærkningskravet.

Jeg har ALDRIG set den tekst på en slikpose og har 3 børn i alderen 8 - 2 år, så jeg har dælme-dytme set mange poser slik siden 2010 :D
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login