Svar fra TDC og Cybercity
Tags:

Svar fra TDC og Cybercity

21. feb. 2002 13:07Hverken TDC eller Cybercity har eller agter at få nogen aftaler af sådan art som omtalt tidligere idag på siden. Tiscali (WOL) og Orange (Mobilix) har dog ikke svaret på mine mails endnu, så vi må håbe de bare sløve.

Jeg paster de svar jeg får fra udbyderne, samt opdatere nyheden her, når (hvis?) jeg hører fra de to sidste udbydere.

NWN kommer (stadig) til Linux og Mac
Tags:

NWN kommer (stadig) til Linux og Mac

21. feb. 2002 11:27Til trods for de mange problemer BioWare løb ind i omkring udgivelsen af, NeverWinter Nights, et af de mest ventede spil i nyere tid, forventer de fuldt ud at alle løfter indfries. Dette skulle betyde at spillet bliver udgivet til Windows, Mac og Linux/x86 i én udgivelse.

Note: Svaret på spørgsmålet i forum'et er først post #12 og nej, spillet kommer ikke til Vic-20!

Bekymringer omkring logfiler i Windows
Tags:

Bekymringer omkring logfiler i Windows

21. feb. 2002 11:19Helt 'uskyldigt' danner den nyeste MediaPlayer log-filer baseret på de sange og film brugerne afspiller - hvilket danner et grundlag for (mis)brug af informationer omkring brugeren.

Linux for de paranoide
Tags:

Linux for de paranoide

21. feb. 2002 11:13Ny (minimalt) Linux-distro har set dagens lys og byder på nogle af de mest "over-udviklede" sikkerheds-features.

Hårde hvidevarer er på vej på nettet
Tags:

Hårde hvidevarer er på vej på nettet

20. feb. 2002 23:05Til april får de hårde hvidevarer netadgang.

Japanske Toshiba lancerer i starten af april både køleskab, vaskemaskiner og mikrobølgeovne med indbygget Bluetooth. Man kan så via et access-punkt få dem på nettet. Dette gør det muligt at tjekke, om der er mad og drikke i køleskabet. Ovnen og køleskabet kan selv hente opskrifter fra nettet, og vaskemaskinen kan hente vaskeprogrammer. Man kan også tjekke om vasken er færdig. Er dette mon startskudet til nørder i køkkenet?