mboost-dp1

N: Dit ansigt kan betale for dig - MasterCard


Gå til bund
Gravatar #1 - thimon
3. jul. 2015 17:10
Kilde: http://arstechnica.co.uk/security/2015/07/masterca...

MasterCard arbejder på at bruge dit ansigt som bekræftigelse i stedet for et password. Derudover skal du bruge dit CVV-nummer på bagsiden af kortet.

Fremgangsmåden ved onlinebetalinger er at bruge en app på din smartphone, hvorefter du skal stirre ind i kameraet og blinke. Derefter bliver dine ansigtstræk matematisk omsat til noget, som bliver sammenlignet med noget andet, hvorefter appen kan verificere dig. Hvis du ikke mener at dit ansigt er pænt nok, kan du også bruge fingeraftryk (på de telefoner med dette).

Appen vil være tilgængelig på Windows, iOS og Android.

Læs kilde for flere detaljer.
Gravatar #2 - BetaLyte
6. jul. 2015 06:28
Jeg tror ikke på, at de kommer frem til noget, der er sikkert nok. Det vil være for nemt bare at bruge et billede af et ansigt, og vise det til kameraet. Pointen med at blinke er sikkert for at prøve at sikre, at det netop ikke er et billede, men det vil jo ikke være svært at omgå med fx video eller måske endda blot hudfarvet papir man holder ind foran biledet.

På den anden side, så kan det vel også være, at Mastercard bare accepterer risikoen, og håber på at vinde nogle markedsandele.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login