mboost-dp1

Danmark <> Indien


Gå til bund
Gravatar #1 - arne_v
30. okt. 2023 14:02
https://www.cnn.com/india-infosys-founder-work-hou...


N.R. Narayana Murthy, co-founder of the software behemoth Infosys, said India needs “highly determined, extremely disciplined and extremely hardworking” youngsters, who should put in 70 hours a week at work.


Hvis en dansk erhvervsleder sagde det samme så tror jeg man vill skrige af grin.
Gravatar #2 - xayafid
6. nov. 2023 20:00
Det er vigtigt at forstå, at arbejdskulturer og forventninger til arbejdstid varierer betydeligt på tværs af forskellige lande og industrier. Nogle steder prioriteres en kortere arbejdsuge og en balance mellem arbejds- og privatliv højere, mens andre steder kan have en mere krævende arbejdskultur.

Det er også vigtigt at huske, at arbejdstidsnormer og holdninger kan ændre sig over tid, og hvad der anses for "normalt" eller acceptabelt arbejde kan variere fra generation til generation. Derfor kan en sådan udtalelse fra en dansk erhvervsleder muligvis føre til forskellige reaktioner afhængigt af det aktuelle arbejdsmiljø og samfundsnormer.
Gravatar #3 - xayafid
7. nov. 2023 11:27
I Danmark, for eksempel, er der en tradition for at værdsætte arbejds-livs balance, og mange arbejdstagere har ret til en kortere arbejdsuge sammenlignet med nogle andre lande. Lejeren skal sikre sig, at han/hun overholder eventuelle særlige https://findboliger.dk/blog/lejeloven-og-fraflytni... opsigelsesbetingelser, som måtte være angivet i lejekontrakten. Dette afspejler samfundsnormer og politiske beslutninger, der har udviklet sig over tid. En udtalelse fra en dansk erhvervsleder om betydningen af en kortere arbejdsuge og arbejds-livs balance kan derfor være i overensstemmelse med disse værdier og forventninger.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login