mboost-dp1

eGroupware - Spørgsmål


Gå til bund
Gravatar #1 - <3Thinkpads
12. mar. 2008 15:25
Jeg planlægger at smide noget groupware op på min hjemmeside, og er faldet for eGroupware (www.egroupware.org) men jeg er meget i tvivl om jeg skal have fysisk adgang til serveren / have en VPS. Hvilket jeg ikke har nu og helst ville undgå at betale for ved min host.

Nogen som kan hjælpe med dette?

Det skal siges at min host er needhost.dk
Gravatar #2 - arne_v
12. mar. 2008 17:13
http://www.egroupware.org/dependencies lister kravene - umiddelbart lyder da som noget ethvert PHP web hotel kan klare !
Gravatar #3 - <3Thinkpads
13. mar. 2008 04:44
Ja, enig. Men jeg er lidt i tvivl om jeg skal have VPS, eller den kan installeres via php?
Gravatar #4 - arne_v
13. mar. 2008 13:21
http://www.egroupware.org/index.php?page_name=wiki...

lyder som man skal have mulighed for telnet/ssh adgang.

http://www.egroupware.org/index.php?page_name=wiki...
http://www.egroupware.org/index.php?page_name=wiki...

lyder derimod som om installation er browser baseret.

Måske kan du udpakke lokalt, ftp/sftp hele træet op og så installere via browser.
Gravatar #5 - <3Thinkpads
13. mar. 2008 14:34
Præcis, det er netop det som jeg er itvivl om. Problemet ligger i at jeg bliver nød til at købe en ekstra db, hvilket heller ikke er noget problem. Men jeg skal kun bruge den ekstra db præcis til det. Men okay, jeg venter lige til at jeg får svar fra needhosts support.
Gravatar #6 - <3Thinkpads
19. mar. 2008 15:47
Okay, nu har jeg ihvertfald fået opgraderet mit domæne så det har plads til en ekstra db. Så planen er at få Wordpress (som ligger på serveren), Coppermine (som også ligger på serveren) og eGroupware ind (som IKKE ligger på serveren).

Min erfaring med dette kan ligge på et meget lille sted, men jeg lærer hurtigt :).

I min wwwroot ligger mapperne til Wordpress, altså direkte i, ikke i nogen wordpress mappe. Coppermine ligger i en folder som hedder Album_tt. Jeg vil gerne have ryddet op deri så der er 3mapper som hedder Album_tt, Wordpress og egroupware.

På forsiden vil jeg have en menu (billeder af overnævnte "programmer") hvor den så guider ud til de forskellige sektioner (Wordpress, Coppermine og eGroupware). De skal ligge på subdomains blog.baconbaronen.dk, gallery.baconbaronen.dk og egroupware.baconbaronen.dk. Vil jeg uden problemer kunne smide wordpressmapperne i wwwroot/wordpress uden at ødelægge henvisningen til wordpress. Det skal siges at det kører ved needhost og over Helm, hvis det kan hjælpe?

Håber at der er en som kan se ideen i hvad jeg vil lave, og ville være flink at hjælpe med dette:) Tilgengæld, får du et hyldest i min signatur, efter eget valg, i 3mdr:P
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login