Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Har du et smartwatch eller overvejer du at anskaffe dig et?

  • 35%Nej. Konceptet interesserer mig generelt ikke
  • 30%Måske. Nogle koncepter ser lovende ud
  • 26%Nej. Går aldrig med ur
  • 9%Ja
Ingen kan eje et lands topdomæne
Billede: ICANN

Ingen kan eje et lands topdomæne

1. aug. 2014 15:20En række ofre for undertrykkelse og tortur i lande som Iran, Syrien og Nordkorea, havde i en retssag forsøgt af få rettighederne til landenes respektive topdomæner, ir, sy og kp, men dette gik ICANN, der styrer disse, ikke med til.

Grunden til dette er, at et topdomæne ikke er noget man kan eje, men skal opfattes som et postnummer, der er tildelt et specifikt område, i dette tilfælde et land. Dermed ejer ikke engang ICANN de respektive landes topdomæner og kan derfor ikke overdrage dem til nogen.

Selv hvis et lands topdomæne kunne overdrages til andre, argumenterede ICANN for, at det ville underminere hele grundlaget for internettet, hvis hundredetusindevis af hjemmesider med et slag kunne gøres utilgængelig, fordi deres topdomæne pludseligt ikke var gyldigt.

Rygte: LG klar med 65" UHD kurvet OLED fjernsyn til september
Billede: Gizmodo

Rygte: LG klar med 65" UHD kurvet OLED fjernsyn til september

1. aug. 2014 14:23De første brugbare OLED-fjernsyn kom på markedet sidste år i for af 55" modeller fra Samsung og LG i Full HD versioner, til en pris på 40.000 kroner.

På CES messen i januar, lovede LG, at de ville komme med et 65" UHD OLED inden årsskiftet. Dette ser nu ud til at holde stik, ifølge oplysninger hjemmesiden HD Guru har fået fat i.

Ifølge HD Guru's oplysninger vil LG i slutningen af september sende deres 65EC9700 model på gaden, der i så fald bliver den første OLED til salg med UHD opløsning.

65EC9700 har en kurvet skærm og kommer med alle de funktioner man ville forvente af et fjernsyn i den prisklasse, så som indbygget WiFi og ethernet, browser, LG Magic Remote, LG Smart TV Streaming, passiv 3D, Miracast, MHL og Tru-Ultra HD Engine for opskalering af billedsignaler under UHD opløsning.

Den vejledende udsalgspris bliver 8.999 dollars, men den reelle pris forventes at være 6.999 dollars.

Samsung sender bøjeligt TV på gaden

1. aug. 2014 13:28På CES-messen, der blev afholdt januar i år, fremviste både LG og Samsung fjernsyn, der kunne bøjes, men der var kun tale om prototypeprodukter.

Samsung sender nu som den første et bøjeligt fjernsyn ud på markedet, i første omgang kun i Sydkorea. Det nye fjernsyn har fået navnet UN78S9B.

Der er tale om en 78 tommer UHD LCD-fjernsyn, der kommer i de sydkoreanske butikker fra i dag. Prisen nævnes ikke umiddelbart, men den formodes ikke at være specielt billig.

Sikkerhedsekspert finder huller i 14 større antivirusprodukter

1. aug. 2014 10:55Sikkerhedseksperten Joxean Koret, der arbjder for konsulentfirmaet COSEINC i Singapore, har på Syscan 360 sikkerhedskonferencen i Kina oplyst, at han har fundet fejl i en række store antivirus firmaers produkter, så som AVG, Bitdefender, ESET og F-Secure.

Fejlene gør det muligt at lave "man in the middle" angreb, hvor en angriber overtager kommunikationen mellem en bruger og den service brugeren vil arbejde med. Dermed kan en angriber følge med i alt hvad brugeren foretager sig.

Koret påpeger, at de forskellige sikkerhedsprodukter er lige så modtagelige overfor 0-day fejl, som de applikationer de skal beskytte.

Exploiting AV engines is not different to exploiting other client-side applications. They don't offer any special self-protection. They rely on the operating system features (ASLR/DEP) and nothing else. And sometimes they even disable such features.Joxean Koret, sikkerhedsekspert

Problemet med en kompromitteret antivirus forstærkes af, at antivirusprodukter oftest kører med de højeste privilegier de kan få i systemet, hvorfor de har adgang til alt på ens pc.

Flere producenter af de ramte antivirusprodukter, heriblandt Bitdefender og F-Secure, har efterfølgende fået lukket hullerne.

Tor netværkets sikkerhed kompromitteret igennem 5 måneder
Billede: The Tor Project Inc.

Tor netværkets sikkerhed kompromitteret igennem 5 måneder

1. aug. 2014 10:07Organisationen bag The Onion Router netværket, bedre kendt som Tor, oplyser at ukendte gerningsmænd i en periode fra 30. januar til den 4. juli, har haft held til at kompromittere sikkerheden i Tor.

Tor er ikke sikker på i hvor stort et omfang brugerne er ramt af angrebet, men alle der har brugt Tor i perioden, skal gå ud fra, at de kan være blevet kompromitterede.

Gerningsmændene har brugt to metoder, der tilsammen forsøger at finde frem til hvem der står bag en given trafik sendt via Tor-netværket. Den ene metode indsætter data i Tor-netværkets protokol, som så kan bruges til at spore trafikken, ved at lede efter den samme type data i andre Tor-noder.

Denne metode gøres mulig af den anden metode der blev brugt, hvilket var at oprette en hel stak af sine egne Tor-noder. Ved at have nok af disse noder, blev grundlaget stort nok til, at de på grund af Tor's rotationsordning for noderne, endte med at blive indgangsportaler for en stor del af Tor's brugere.

Tor har nu rettet protokollen, så metoden ikke kan bruges længere, ligesom de har fjernet alle de fjendtlige noder. Tor ved ikke hvem der står bag angrebet, men formoder det er Carnegie Mellon University's Software Engineering Institute (SEI), der står bag.

SEI skulle have holdt et indlæg på Black Hat sikkerhedskonferencen kaldet "You Don't Have to be the NSA to Break Tor: Deanonymizing Users on a Budget", men det blev aflyst af universitetes jurister.