Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Ægteskabelig status

  • 41%Single
  • 29%Kæreste
  • 13%Gift (har børn)
  • 9%Kæreste (har børn)
  • 5%Gift
  • 3%Single (har børn)
Google klar med udvikler-kit til modulær telefon
Billede: Google Inc.

Google klar med udvikler-kit til modulær telefon

10. apr. 2014 07:58Google løftede i sidste uge sløret for flere detaljer omkring deres modulære smartphoneprojekt ved navn ARA, og nu har de så frigivet en tidlig udgave at et udviklings-kit, for de moduler telefonen skal bygges af.

Module Developer Kit (MDK) er i første omgang ude i en version 0.1 og er således ikke tiltænkt egentlig udvikling af moduler, men mere til at få feedback omkring selve kittet.

This is a very early version but our goals are to give the developer community an opportunity to provide feedback and input, and to help us ensure that the final MDK--anticipated at the end of 2014--is elegant, flexible, and complete.Google

Project ARA er et samarbejde mellem Google og folkene bag Phonebloks, der oprindeligt kom med idéen om en modulær smartphone. I videoen herunder kan du se mere til holdet bag ARA og nogle af de ting de går og arbejder på.

Klik på "Læs mere" nedenfor for at se hele teksten.

Virtual reality-løbebånd udkommer til juli
Billede: Virtuix

Virtual reality-løbebånd udkommer til juli

10. apr. 2014 07:02En stor del af indlevelsen, når det kommer til virtual reality, er ikke blot i selve headsettet, men også selve den fysiske oplevelse ved at kunne bevæge sig rundt på egen hånd og ikke blot via controller.

Dette kan opnås gennem løbebånd, hvor man bliver fastspændt og derefter kan bevæge sig rundt mere naturligt. Et af disse løbebånd, der er kompatibelt med Oculus Rift, kan du nu få hjem i stuen fra juli af - hvis du støttede produktet på Kickstarter.

Virtuix Omni hedder løbebåndet, der begynder at blive sendt ud til dem, der støttede produktets Kickstarter-kampagne sidste år, i løbet af juli. Alle dem, der derudover har forudbestilt løbebåndet, begynder at få deres eksemplarer i løbet af september.

Den oprindelige Kickstarter-kampagne for Virtuix Omni skød efter 150.000 dollars i støtte, men nåede op på over en million. Produktet koster 499 dollars plus fragt.

Google Glass hacket og modificeret til læger

9. apr. 2014 14:18Internetgiganten Googles innovative Google Glasses er stadig på et pre-kommercielt stadie, men dette har ikke forhindret en forskergruppe ved Bostons universitetshospital i at hacke et par, og ændre dets oplink til sygehusets server udenom internettet.

En af hovedpersonerne i initiativet er Dr. Steve Horng, der allerede har anvendt prototypen på rigtige patienter.

Gruppen, der har stået for modifikationen af brillerne, hedder Wearable Intelligence, og firmaet håber på, at de i fremtiden kan lave mange flere af samme slags, muligvis endnu mere modificeret til sygehusvæsnet.

Prototype-brillerne er koblet op til sygehusets server, hvorved lægerne kan se patientens journal, allergier og eventuelle ønsker i en akut situation, hvilket ifølge Dr. Horng kan vise sig kritisk og livsreddende indenfor visse specialer.

Dr. Horng fortæller desuden, at brillerne allerede har reddet et liv, da han via Google glasses i modificeret form så, at en patient havde voldsom allergi mod visse blodtryksregulerende farmaka, hvilket han ellers havde fået mod et akut opstået slagtilfælde.

LG vil lancere ny ultra hd tv-serie i dette kvartal
Billede: LG Display

LG vil lancere ny ultra hd tv-serie i dette kvartal

9. apr. 2014 13:32Asiatiske LG har netop offentliggjort en tidsramme for, hvornår firmaets serie af ultra hd-fjernsyn er klar til lancering. Serien, der består af modellerne UB9800, UB9500, UB9300 og UB8500, kommer i udgaver med skærmstørrelser ligefra 28'' til 105''.

Skærmene blev fremvist for første gang ved CES 2014, og det er nu blevet officielt, at modellerne lanceres indenfor de næste par måneder, da det skal ske i dette halvår.

LGs serie af 4k-fjernsyn (3840x2160 pixels) kører på en Tru-ULTRA HD Engine Pro med TruMotion 200 Hz, mens modellerne ligeledes kommer med deres nye Live View GUI, der er basert på WebOS, og Ultra Surround.

Der foreligger i skrivende stund ingen information vedrørende priser eller dansk udgivelsesdato.

IE 6 dør med Windows XP
Billede: Microsoft Corporation

IE 6 dør med Windows XP

9. apr. 2014 12:47Microsoft stoppede i går supporten af firmaets efterhånden gamle styresystem Windows XP. Redmond-firmaet annoncerede dette flere måneder tilbage, men hvad de fleste ikke opdagede på daværende tidspunkt er, at også den gamle Internet Explorer-version IE 6 dør sammen med Windows XP.

Dette betyder i praksis, at Microsoft ikke længere opdaterer, understøtter og supporter browser-versionen, og den vil derfor være ubrugelig indenfor den nærmeste fremtid.

Microsofts opgivelse af IE 6 er dog næppe noget mange IE-brugere vil bemærke, eftersom det estimeres at kun cirka 1 % af IE-brugerne stadigvæk anvender den gamle version.

Browser-versionen er 13 år gammel.