Microsoft køber Infogrames og Take Two?
Tags:

Microsoft køber Infogrames og Take Two?

11. dec. 2001 16:10En lille Xbox hilsen fra Microsoft, dog er det kun rygter endnu. Take Two, der netop har udgivet bl.a. Max Payne og Grand Theft Auto 3, regnes for en af de mest attraktive udgivere pt. Infogrames har netop genåbnet Atari mærket og alene det gør dem attraktive foruden spil som Civilization III.

Teori bag Holodeck
Tags:

Teori bag Holodeck

11. dec. 2001 14:58Scifi.com har i deres Lab notes nogle teorier omkring noget de kalder "Utility fog" og "Quantum dots", der blandt mange spændende ting bl.a. kan bruges til noget ala et holodeck.

Teknologien er dog desværre et stykke ude i fremtiden, men hvis det bliver realiserbart giver det nogle helt fantastiske muligheder.

Netscape 6.2.1

11. dec. 2001 11:12Netscape 6.2.1 er ude nu. Den skulle være bedre på Windows XP og Apple OS X end tidligere builds.

Quake Generations
Tags:

Quake Generations

11. dec. 2001 09:13Så er ventetiden næste forbi. Alle der ikke kunne lide den ene eller den anden Quake version og mener at den ene sagtens kunne 'klare' de andre og omvendt, kommer nu muligheden for at lade kampen komme til virkelighed.

Vælg din favorit Quake og gå i krig imod de andre ID spil.

DVD slår video i USA

11. dec. 2001 08:59For første gang nogensinde var antallet af solgte DVD-afspillere i november måned i USA højere end salget af videoafspillere. Det viser i hvert fald en analyse fra analysefirmaet NPD Intelect.