Bamser + nørder - bad cocktail?
Tags:

Bamser + nørder - bad cocktail?

4. mar. 2002 11:28De keder sig åbentbart hos MIT. "Hey look, I'm an MIT student and I'm bored - what am I going to do today?" og så tog de en bamse, en switch, 5 kabler, noget lim og skabte en 'Teddy Borg'.

Alle som kender til Star Trek, kan gætte hvad en "Teddy Borg' er.

40 år med computerspil
Tags:

40 år med computerspil

4. mar. 2002 11:10For 40 år siden, lavede nogle studerende ved MIT en simulator (kendt som Spacewar). Formålet var at simulére en kamp i rummet, hvor computeren styrede rumskibene.

Man må sige, at meget har ændret sig siden da.

MySQL og Oracle9i lige godt?
Tags:

MySQL og Oracle9i lige godt?

4. mar. 2002 09:27Hvis man ser på de nye benchmarks fra Ziff Davis/eWeek med op til 1000 brugere på én gang, viser det sig at MySQL er nogenlunde lige så god som Oracle9i.

DB2 og MSSQL 2000 kan slet ikke følge med ved større belastning.

Beta testing starter på The Sentinel
Tags:

Beta testing starter på The Sentinel

4. mar. 2002 00:11Så kan Counter-Strike cheaterne godt pakke sammen, for nu kommer The Sentinel endelig. The Sentinel er Anti-Cheat programmet der skal tage over efter PunkBuster.

Det har været længe under vejs, men nu går det endelig i Beta, så det kan ikke vare længe inden der kommer en endelig frigivelse.

Supercomputer stjålet
Tags:

Supercomputer stjålet

3. mar. 2002 22:41Hele tre gange har indbrudstyve brudt ind på Institute for Computational Cosmology (ICC) og stjålet diverse komponenter fra en supercomputer. Ved det sidste indbrud var de 8 personer, og løb med alle printkort til computeren. Man frygter at de kan bruges i terrormæssige sammenhænge.