Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Din vigtigste device?

  • 45%Stationær PC
  • 27%Bærbar
  • 25%Smart phone
  • 2%Tablet
  • 2%TV
  • 0%Andet

Humac overtager Eplehuset i Danmark

22. aug. 2014 09:19I Danmark findes der ingen Apple Store, men der er så kæderne Humac og Eplehuset, som specialiserer sig i Apple-produkter. Fra 1. september vil der kun være Humac tilbage.

Årsagen er ganske simpel, at Humac overtager Eplehusets nuværende forretninger i Danmark. I alt udvider Humac således med syv butikker fordelt i hele landet.

Humac vil efter overtagelsen således have 19 butikker i Danmark, hvor også alle medarbejdere og serviceværksteder følger med. Det danske hovedkontor for Eplehuset er ikke med i handlen.

Hvor Humac nu overtager de danske butikker af Eplehuset, så sker det omvendte i Norge, der er Eplehusets hjemland. Her vil alle eksisterende Humac-butikker blive overtaget af den norske virksomhed.

Nu kommer der en familietablet
Billede: Fuhu

Nu kommer der en familietablet

21. aug. 2014 15:08Tabletproducenten Fuhu, der er mest kendt for at lave tablets til børn og undervisnings-apps, har lavet en Androidtablet, der er målrettet familier.

Den nye tablet skiller sig ud fra andre tablets ved at være langt større, da den vil komme i to udgaver på henholdsvis 20" og 24". Prisen vil også blive forholdsmæssigt stor på 449 dollars for den lille version, mens den store kommer til at koste 549 dollars. Navnet på de nye tablets bliver Nabi Big Tab.

Fuhu forestiller sig, at det bliver en tablet flere bruger på samme tid, hvorfor den vil blive leveret med blandt andet spil, der kan spilles af to spillere, så som skak og airhockey.

Det er ikke meningen, at Nabi Big Tab skal kunne bruges uden at være tilsluttet strøm, hvilket har resulteret i, at Fuhu kun har givet den nye tablet et lille batteri på 1650 mAh. Batteriet er kun tiltænkt at holde strøm langt tid nok til, at man flytter Navi Big Tab fra et rum til et andet.

Begge versioner af Navi Big Tab er udstyret med Nvidia's Tegra 4 processor og har 16 GB lagerplads. Skærmen på 20" udgaven har en opløsning på 1600*900 pixels, mens 24" udgavens skærm er på 1920*1080 pixels. Nabi Big Tab vil komme på markedet i efteråret.

Apple gør måske det nuværende USB-stik vendbart

20. aug. 2014 11:21I sidste uge annoncerede USB Promotors Group, at specifikationerne på USB 3.1 er klar, hvilket omfatter en ny type USB-stik ved navn Type C, der er vendbar. Hos Apple har de allerede Lightning, der er vendbar, men den anden ende af kablet, hvor der er et almindeligt USB-stik, vil de angiveligt nu også lave vendbart.

Læs også: USB Type C-stik er klar til produktion

Detaljen er dog, at de ikke vil satse på det nye Type C-stik, men vil lave en udgave af det eksisterende stik, som er vendbart. Apple har allerede et patent på et sådan stik, og nu tyder oplysninger på, at de snart vil lancere et kabel som anvender det.

Oplysningerne stammer fra Sonny Dickson, der tidligere har været ude med oplysninger om brugen af safirglas i den kommende iPhone 6.

Steve Ballmer forlader Microsoft
Billede: Microsoft Corporation

Steve Ballmer forlader Microsoft

20. aug. 2014 09:18Efter at have været en del af Microsoft i næsten 35 år, har Steve Ballmer nu valgt at trække sig fra sin plads i firmaets bestyrelse, hvorved han ikke længere vil have nogle formelle bånd til virksomheden.

Ballmer har været en meget synlig person hos Microsoft, der blandt andet blev berygtet for sin "Developers, developers, developers" tale/video. Senest stod han i spidsen for firmaet inden chefstolen blev overladt til Satya Nadella for godt et halvt år siden.

Ballmer forlader bestyrelsen med det samme og skriver i sin pressemeddellelse at det sker fordi han vil bruge sin tid på andre projekter. En af disse er basketballholdet Los Angeles Clippers, som Ballmer købte for nyligt for $2 milliarder.

Ud over at bruge tid på sit basketballhold, vil Ballmer også dedikere mere tid til undervisning. Han forventer dog fortsat at være den største private aktionær i firmaet i den nærmeste fremtid.

HTC One (M7) modtager Android 4.4.3 i Danmark

20. aug. 2014 08:22For 3 uger siden kunne brugere af det nuværende flagskib fra HTC, HTC One M8, opdatere deres enhed til Android 4.4.3 Kitkat og nu er turen kommet til forgængeren fra året før, nemlig HTC One M7.

Opdateringen, der har versionsnummer 6.09.401.5, fylder meget og man skal downloade hele 557 MB før man har Android 4.4.3 installeret på sin mobil.

Opdateringen kan hentes via OTA og man vil få en notifikation i sin statusbar når den er tilgængelig. Da opdateringer bliver udrullet i klumper får ikke alle opdateringen på samme tid, så der kan godt gå lidt tid inden man vil modtage den ventede opdatering.

Med opdateringen følger fejlrettelser og forbedringer, samt vil apps som kameraet og galleriet blive opdateret.