Meizu annoncerer MX Quad-core med Exynos-processor

17. apr. 2012 12:36Bare fem måneder efter den kinesiske supertelefon Meizu MX blev offentliggjort, får telefonen nu den quad-core processor, den var rygtet til at få i første omgang. Dog er det ikke lige den quad-core man dengang forventede.

Telefonen kommer nemlig med Samsungs Exynos A9, der derved for alvor debuterer på smartphonemarkedet. Samtidigt lover den kinesiske producent, at dens nye telefon får 60 procent bedre performance og 50 procent mere GPU-kraft end dens forgænger, hvilket, hvis det viser sig at være sandt, betyder, at telefonen bliver blandt de hurtigste i verden.

Endvidere synes opløsningen på telefonen at stige til minimum 1024×600 pixels, hvilket giver en DPI på 292. Telefonen kommer med enten 32 eller 64 GB intern hukommelse og Ice Cream Sandwich-styresystem, hvilket ligeledes er en opgradering fra den Gingerbread-model firmaet tidligere lancerede.

Desværre synes telefonen kun at komme i Kina i første omgang, men flere rygter melder om, at den kinesiske producent ligeledes overvejer en Europæisk udgivelse, afhængig af hvordan telefonen klarer sig i Kina.

#1: bjerh

17. apr. 2012 13:31

Okay. Hvis Apple endelig skulle, så burde de sagsøge over denne... hvis den da kommer til de vestlige lande. Designet ligner om noget, det som en tidlig iPhone har. :P

Edit: Men ellers ser det da lækkert ud. Håber de kan fikse nogle bedre batterier på mobilerne. Jeg synes efterhånden det er på det punkt, jeg helst ser udvikling på en mobil.

Google define:Nerd - A nerd is very similar to a geek, but with more RAM and a faster modem.

#2: WuPtI

17. apr. 2012 16:11

Okay. Hvis Apple endelig skulle, så burde de sagsøge over denne... hvis den da kommer til de vestlige lande. Designet ligner om noget, det som en tidlig iPhone har. :P

Edit: Men ellers ser det da lækkert ud. Håber de kan fikse nogle bedre batterier på mobilerne. Jeg synes efterhånden det er på det punkt, jeg helst ser udvikling på en mobil.bjerh (#1)

Angående batterier i telefoner, kan jeg ikke forstå folk der synes den levetid man i dag får med en smartphone er for lidt. Min Samsung Galaxy Nexus, og samtlige smartphones jeg har haft inden den, kunne fint holde batteri en dag, og så smider man den jo bare til at lade når man sover? Jeg tror ikke en dag eller to ekstra batterilevetid vil gøre nogen forskel for mig...

#3: Grisly

17. apr. 2012 16:29

#2
En dag!! Det er da også ALT for lidt. Jeg har stadig min gamle Nokia 2760 som kan hold strøm en uge.
Lige netop batteri levetid er den faktor der gør at jeg ikke er hoppet over til smartphone endnu. Jeg mener ikke det kan være rigtig at man skal slæbe rundt på lader bare fordi man er hjemme fra 2-3 dage.

Nu er jeg så heller ikke afhængig af diverse sociale medier og overbevist om at jeg ikke kan leve uden at være online konstant.

#4: LaMaH

17. apr. 2012 17:32

Det der er rigtigt interessevækkende, er at Meizu MX mindede ekstremt meget om en Galaxy S2, hvis Meizu MX Quad er en indikation af hvad der kommer i Galaxy S3, så bliver Galaxy S3 da kun endnu mere awesome.

#5: lalle

17. apr. 2012 17:42

#3
Ja din gamle 2760 kunne holde en hel uge. Men prøv at bruge den aktivt hver gang du har din smartphone fremme og bruge den. Så holder den sq heller ikke en uge. Givet den holder stadig længere end en moderne smartphone men brugbarheden er også væsentligt længere.

Tænk på hvor tit man brugte sin telefon dengang kontra hvor meget man har den i live i dag.
Dernæst er det så også som man ser på det. Min galaxy S2 med 2000 mAh batteri blev taget af laderen klokken 6 i morges. I skrivende stund står den på 74%. Det giver ihvertfald et par dages levetid.

#6: Wicker

17. apr. 2012 17:46

Netop batteri er da en væsenlig faktor sys jeg da nok. Jeg lader sku 2 gange om dagen min nexus op. Den æder strøm som bare fanden, også selvom alt er sat så langt ned i størm nieavu som muligt...

#7: Sand.

17. apr. 2012 17:57

Næste gang jeg skal ud og kigge efter en telefon, er det altså byggekvaliteten og batteritiden, som bliver de vigtigste punkter på ønskesedlen. Min nuværende HTC Desire er rigelig hurtig til mit forbrug. Så istedet for hurtigere processorer med flere og flere kerner, så ville et lavere strømforbrug med samme ydelse være at foretrække i min optik!

Min galaxy S2 med 2000 mAh batteri blev taget af laderen klokken 6 i morges. I skrivende stund står den på 74%. Det giver ihvertfald et par dages levetid.lalle (#5)

Det giver kun 45timers levetid, forudsat at mobilen først lukker ned, når den når 0%.

#8: kimsondergaard

17. apr. 2012 18:24

+1 Batteri levetid,

Glæder mig til den dag min Samsung Galaxy S II med custom rom, Holder mere end 18 timer, med moderat brug.

Men det ser da ud til at være en ret lækker telefon, mon det skulle overvejes hvis ikke Iphone 5 lever op til mine forventninger.

Men Quad core ? Nom nom siger jeg bare.
Men selvfølgelig forudsætter det da batteriet MINDST kan holde samme 18 timer som min SGS2 kan med custom rom.

#9: Rockstar

17. apr. 2012 18:44

Ehm... Vil flere kerner ikke sænke batteriforbruget?

Mixologist, gamer og gadget nørd ^^

#10: Skak2000

17. apr. 2012 19:05

#2
En dag!! Det er da også ALT for lidt. Jeg har stadig min gamle Nokia 2760 som kan hold strøm en uge.
Lige netop batteri levetid er den faktor der gør at jeg ikke er hoppet over til smartphone endnu. Jeg mener ikke det kan være rigtig at man skal slæbe rundt på lader bare fordi man er hjemme fra 2-3 dage.

Nu er jeg så heller ikke afhængig af diverse sociale medier og overbevist om at jeg ikke kan leve uden at være online konstant.Grisly (#3)

Enig 1 dag er alt for lidt! Min C901 Holder strøm ca. 2-3 dage. Syndes stadig at 2-3 dage er forlidt. Men bedre end 1 dag ;)

Bruger min til ringe, SMS, internet og email.
Derudover som modem til min Asus Tranformer. Det et kan dog godt dræne batteriet rigtig hurtigt ;)

Mere batteritid vil være en god ting, men desværre tyder det på, at batteri tiden ikke bliver bedre pt. Hvilke vi kan takke de høje opløsninger for ;)

Test -> Chrome

#11: sampul

17. apr. 2012 19:30

Ehm... Vil flere kerner ikke sænke batteriforbruget?Rockstar (#9)

Jo, det har du helt ret i at det ville.. da cpu'en er i stand til at sprede arbejdsopgaver ud, så den ikke bliver så belastet, samt den kan lukke næsten helt ned for kerner som den ikke benytter.

#12: -N-

18. apr. 2012 08:49

#1 Hehe... Jep... Det er lidt et iphone rip-off, måske derfor de ikke har lanceret den i europa :-D

#2 Problemet er at batterierne ikke holder en hel dag, hvis man surfer lidt, tjekker lidt mails og ringer lidt. Jeg synes ikke, at jeg har noget specielt stort forbrug.

Men giver dig ret, jeg kan heller ikke se problemet i at lade sin telefon om natten.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger