mboost-dp1

Oculus Rift med tilhørende hardware skal koste 1.500 $


Gå til bund
Gravatar #1 - thimon
29. maj 2015 07:40
Kilde: http://arstechnica.com/gaming/2015/05/oculus-ceo-c...

Brendan Iribe, CEO for Oculus, har i et interview udtalt at prisen for Oculus Rift og den tilhørende hardware i form af en pc ikke bør koste mere end $ 1.500.

Brendan Iribe, Oculus skrev:

We are looking at an all-in price, if you have to go out and actually need to buy a new computer and you’re going to buy the Rift … at most you should be in that $1,500 range.


Oculus har tidligere meldt systemkravene for Oculus Rift ud, og kan ses her.
Newz: http://newz.dk/oculus-oplyser-specifikationer-for-oculus-rift

Med udgangspunkt i disse systemkrav anslår Ars Technica at prisen på en PC inklusive Windows vil ligge på ca. $900. Dette betyder at Oculus Rift vil ligge på $600.

De $600 er højere end de tidligere udmeldte estimater for Oculus Rift, som ligger på $200-$400. Der skal dog tags højde for at hardwaren i starten af 2016 sandsynligvis vil være billigere, og at det ikke er klart om der i prisen for Oculus Rift er en kontroller. Derudover kan det også tænkes at Brendan Iribe har andre tanker om hvad der kræves af en PC og hvilke komponenter, som indgår deri, og at prisen derfor er forskellig fra de $900.

Iribe udtalte i interviewet også, at børn under 13 år ikke bør benytte Oculus Rift af sikkerhedshensyn.

Oculus Rift vil afsløre flere detaljer i næste måneds E3-konference.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login