Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Hvad er din ynglingsbrowser

  • 64%Chrome
  • 22%Firefox
  • 7%Internet Explorer
  • 4%Safari
  • 2%Opera
  • 1%en helt tredje...
  • 0%Avant Browser
  • 0%SRWare Iron
  • 0%Comodo Dragon
  • 0%Maxthon Cloud
  • 0%Sleipner
  • 0%Lunascape
  • 0%K-Meleon
  • 0%RockMelt

Min computer lagger

#1: csstener

21. feb. 2011 16:31

Hej, Min computer lagger mega meget efter 30 min brug, hvor man slet ikke kan bevæge musen og det virker lidt som om den fryser fast. Så går der ikke andet end 2-3 min så køre den fint igen i ca. 7-8 min efter så gør den det samme igen. Er ved at være temmelig træt af det da jeg jo stort set ikke kan spille nogle spil.
Har haft søgt på google(til dem som ville påminde mig om at google.dk findes) men har ikke kunne finde noget som passede på mit problem.
så ville lige høre om der er nogen som har prøvet eller hørt hvordan man fixer det??

Edit:
Har prøvet med en geninstallation men det kommer igen efter nogle dage.

system oplysninger:

System
--------------------------------------------
----------

Producent Acer
Model Aspire 7540
Samlet systemhukommelse 4,00 GB RAM
Systemtype 64-bit operativsystem
Antal processorkerner 2

Lager
--------------------------------------------
-----

Samlet størrelse på harddisk(e) 454 GB
Diskpartition (C:) 79 GB ledig (454 GB samlet)
Mediedrev (D:) Cd/Dvd
Mediedrev (F:) Cd/Dvd

Grafik
---------------------------------------

Skærmkorttype ATI Mobility Radeon HD 5650
Samlet tilgængelig grafikhukommelse 2815 MB
Dedikeret grafikhukommelse 1024 MB
Dedikeret systemhukommelse 0 MB
Delt systemhukommelse 1791 MB
Version af skærmkortdriver 8.682.1.0
Primær skærmopløsning 1600x900
DirectX-version DirectX 10

Netværk
--------------------------------------------
-------------

Netværkskort Atheros AR5B93 Wireless Network Adapter
Netværkskort Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
Netværkskort Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter

Hov forkert sted at ligge tråden...what ever. Burde ikke at have så stor betydning.

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#2: PHP-Ekspert Thoroughbreed

21. feb. 2011 16:43

Aha, det er en bærbar - relevant at skrive ;)

Jeg var ellers lige ved at skrive du skulle rense dine kølere og sørge for at den ikke bliver for varm :)

- Men bortset fra det, så prøv at se om den ikke bliver FOR varm? Hvis ikke, så send den retur til noget reperations-halløj :)

Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#3: csstener

21. feb. 2011 16:45

Aha, det er en bærbar - relevant at skrive ;)

Jeg var ellers lige ved at skrive du skulle rense dine kølere og sørge for at den ikke bliver for varm :)

- Men bortset fra det, så prøv at se om den ikke bliver FOR varm? Hvis ikke, så send den retur til noget reperations-halløj :)Thoroughbreed (#2)

Har renset min køler...den ligger omkring de 45-49 grader når jeg spiller på den. Er total blank for har sku prøvet alt(alt hvad jeg ved) Har døjet med det det sidste halve år så er temmelig træt af det.

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#4: ChristianParanoia

21. feb. 2011 16:47

Du har købt en acer )))))):

Jeg lavede samme fejl for 1 år siden.

Købte også en Acer og den lavede det samme trick, som du beskriver dér. Tror det har noget at gøre med varme og strømfordeling. Min bærbar kunne godt klare det, i nogle flere timer hvis jeg satte den til en ekstern skærm via HDMI. Spørg mig ikke hvorfor, men forsøg og lad os høre hvordan det gik! : )

#5: csstener

21. feb. 2011 16:50

Du har købt en acer )))))):

Jeg lavede samme fejl for 1 år siden.

Købte også en Acer og den lavede det samme trick, som du beskriver dér. Tror det har noget at gøre med varme og strømfordeling. Min bærbar kunne godt klare det, i nogle flere timer hvis jeg satte den til en ekstern skærm via HDMI. Spørg mig ikke hvorfor, men forsøg og lad os høre hvordan det gik! : )ChristianParanoia (#4)

Mangler 2 ting for at teste det..en skærm med hdmi og et hdmi kabel...så det skal bestilles først. Har foresten kun haft problemer med den hp jeg havde, hvor Acer har kørt fint de sidste 2 bærbare.

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#6: Chewy

21. feb. 2011 16:51

Har du tjekket om du har de nyeste drivere? Specielt til grafikkortet...

"Don't play games with me. Don't ever ever think you are capable of that. I'm the Doctor.."

#7: csstener

21. feb. 2011 16:55

Har du tjekket om du har de nyeste drivere? Specielt til grafikkortet...Chewy (#6)

.. nej det have jeg overset....tjekker lige..

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#8: csstener

21. feb. 2011 17:19

Nu har jeg hentet den nyeste driver og instelleret den fra amd's hjemmeside og venter lidt og ser om problemet opstår igen....

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#9: zacho

21. feb. 2011 19:42

Du har købt en acer )))))):

Jeg lavede samme fejl for 1 år siden.

Købte også en Acer og den lavede det samme trick, som du beskriver dér. Tror det har noget at gøre med varme og strømfordeling. Min bærbar kunne godt klare det, i nogle flere timer hvis jeg satte den til en ekstern skærm via HDMI. Spørg mig ikke hvorfor, men forsøg og lad os høre hvordan det gik! : )ChristianParanoia (#4)

Mangler 2 ting for at teste det..en skærm med hdmi og et hdmi kabel...så det skal bestilles først. Har foresten kun haft problemer med den hp jeg havde, hvor Acer har kørt fint de sidste 2 bærbare.csstener (#5)

Har du prøvet, at benytte ekstern skærm via VGA/DVI, for at se om det evt. løser problemet?

#10: kasperd

21. feb. 2011 21:12

Hvordan er ramforbruget? Symptomerne lyder som om der er for lidt ram og computeren går i stå når der bliver swappet for meget.

The Internet is full, please try again later.

#12: csstener

21. feb. 2011 21:23

Hvordan er ramforbruget? Symptomerne lyder som om der er for lidt ram og computeren går i stå når der bliver swappet for meget.kasperd (#10)

øøhhh det havde jeg ikke set den står konstant på 61% forbrug af ram

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#13: kasperd

21. feb. 2011 21:30

den står konstant på 61% forbrug af ramcsstener (#12)

Hvis ikke forbruget er højere end det, så burde der ikke være noget problem med mængden af RAM. Men det lyder lidt mærkeligt hvis forbruget aldrig ændrer sig.

The Internet is full, please try again later.

#14: csstener

21. feb. 2011 21:33

Hvis ikke forbruget er højere end det, så burde der ikke være noget problem med mængden af RAM. Men det lyder lidt mærkeligt hvis forbruget aldrig ændrer sig.kasperd (#13)

Det har ikke ændret sig...i den tid jeg kiggede(har stadig tasklist åben)

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#15: csstener

21. feb. 2011 21:42

Ok..efter en good genstart så står ram forbruget på 37%.
screenshot køre kun det der kan ses på screenshot'et + svnklient, avast og hamachi

Har du tjekket om du har de nyeste drivere? Specielt til grafikkortet...Chewy (#6)

det virkede foresten ikke.

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#16: ChristianParanoia

21. feb. 2011 21:53

Prøv med en ekstern monitor!

DVI / HDMI - Whatever!

#17: csstener

21. feb. 2011 21:55

Prøv med en ekstern monitor!

DVI / HDMI - Whatever!ChristianParanoia (#16)

prøver....40 tommer har alså en good upløsning...men nu må jeg/vi se om det virker. ellers må jeg smide den ind til rep. for der er stadig lidt under et års garanti på den.

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#18: ChristianParanoia

21. feb. 2011 21:59

Prøv med en ekstern monitor!

DVI / HDMI - Whatever!ChristianParanoia (#16)

prøver....40 tommer har alså en good upløsning...men nu må jeg/vi se om det virker. ellers må jeg smide den ind til rep. for der er stadig lidt under et års garanti på den.csstener (#17)

Super, er interesseret i at se hvordan det går.

Hvis det virker, vil jeg da lige smide en lang og teknisk email til Acer.

Det kunne jo tænkes at det var en konstruktions-fejl fra Acers side af, på den serie.

#19: csstener

21. feb. 2011 22:35

Prøv med en ekstern monitor!

DVI / HDMI - Whatever!ChristianParanoia (#16)

prøver....40 tommer har alså en good upløsning...men nu må jeg/vi se om det virker. ellers må jeg smide den ind til rep. for der er stadig lidt under et års garanti på den.csstener (#17)

Super, er interesseret i at se hvordan det går.

Hvis det virker, vil jeg da lige smide en lang og teknisk email til Acer.

Det kunne jo tænkes at det var en konstruktions-fejl fra Acers side af, på den serie.ChristianParanoia (#18)

Der er i vertifall ikke kommet noget lag i nu(plager at starte efter ca. 30 min). Men kan alså ikke side med konstant tilslutning til en fladskærm.....bære temmelig meget rundt på min bærbar.

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#20: ChristianParanoia

21. feb. 2011 22:41

Prøv med en ekstern monitor!

DVI / HDMI - Whatever!ChristianParanoia (#16)

prøver....40 tommer har alså en good upløsning...men nu må jeg/vi se om det virker. ellers må jeg smide den ind til rep. for der er stadig lidt under et års garanti på den.csstener (#17)

Super, er interesseret i at se hvordan det går.

Hvis det virker, vil jeg da lige smide en lang og teknisk email til Acer.

Det kunne jo tænkes at det var en konstruktions-fejl fra Acers side af, på den serie.ChristianParanoia (#18)

Der er i vertifall ikke kommet noget lag i nu(plager at starte efter ca. 30 min). Men kan alså ikke side med konstant tilslutning til en fladskærm.....bære temmelig meget rundt på min bærbar.csstener (#19)

Ahh...

Jeg vil forsøge at smide en mail til Acer, når jeg får tid.

Måske burde du investere i et andet mærke næste gang :-)

#21: Sanity

21. feb. 2011 22:42

Det lyder helt klart som en grafikkort fejl. Har du tjekket om dit grafikkort bliver varmt? Går ud fra den temperatur du nævnte er på processoren?

Hvad skete der efter opdatering af grafikkortdriver?

#22: csstener

21. feb. 2011 23:01

Det lyder helt klart som en grafikkort fejl. Har du tjekket om dit grafikkort bliver varmt? Går ud fra den temperatur du nævnte er på processoren?

Hvad skete der efter opdatering af grafikkortdriver?Sanity (#21)

Ja det er over processoren kan ikke se var men over grafikkortet...desvære men min bærbar er enlig temmelig varm der hvor grafikkortet sider.

Der skete ikke noget ved at opdatere min driver. Men jeg havde også den samme version som AMD/ATI har på deres hjemmeside.

Prøv med en ekstern monitor!

DVI / HDMI - Whatever!ChristianParanoia (#16)

prøver....40 tommer har alså en good upløsning...men nu må jeg/vi se om det virker. ellers må jeg smide den ind til rep. for der er stadig lidt under et års garanti på den.csstener (#17)

Super, er interesseret i at se hvordan det går.

Hvis det virker, vil jeg da lige smide en lang og teknisk email til Acer.

Det kunne jo tænkes at det var en konstruktions-fejl fra Acers side af, på den serie.ChristianParanoia (#18)

Der er i vertifall ikke kommet noget lag i nu(plager at starte efter ca. 30 min). Men kan alså ikke side med konstant tilslutning til en fladskærm.....bære temmelig meget rundt på min bærbar.csstener (#19)

Ahh...

Jeg vil forsøge at smide en mail til Acer, når jeg får tid.

Måske burde du investere i et andet mærke næste gang :-)ChristianParanoia (#20)

Havde ellers ingen problemmer med de andre bærbare fra Acer....

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#23: Thalion

21. feb. 2011 23:06

http://www.aida64.com/downloads

Med den her burde du kunne checke hvor varm din GPU er og hvad der ellers er af temperatur følere i din computer.

Bare tag Extreme trialversion

Integreret Design Ingeniør

#24: csstener

21. feb. 2011 23:11

http://www.aida64.com/downloads

Med den her burde du kunne checke hvor varm din GPU er og hvad der ellers er af temperatur følere i din computer.

Bare tag Extreme trialversionThalion (#23)

ok..brugte denne: http://www.piriform.com/speccy

øøhhh den registrere 2 ens grafikkort...wtf
uuhhh min bærbar har en 17,8 tommer skærm der stod ellers 17,3 på kassen.

Men kan ikke finde varmen....

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#25: Coney

21. feb. 2011 23:23

Havde ellers ingen problemmer med de andre bærbare fra Acer....csstener (#22)

Du er heldig. Af de 9 bærbare fra Acer jeg har "arbejdet" med på nogen som helst måde, er det kun en enkelt der ikke har måttet en tur tilbage til fabrikken indenfor et år. Den tog revanche og brændte totalt sammen på andenåret dog. Deres bærbare vil jeg aldrig overveje at købe igen.

#26: csstener

21. feb. 2011 23:35

Havde ellers ingen problemmer med de andre bærbare fra Acer....csstener (#22)

Du er heldig. Af de 9 bærbare fra Acer jeg har "arbejdet" med på nogen som helst måde, er det kun en enkelt der ikke har måttet en tur tilbage til fabrikken indenfor et år. Den tog revanche og brændte totalt sammen på andenåret dog. Deres bærbare vil jeg aldrig overveje at købe igen.Coney (#25)

Spare også sammen til en stationær. så ville helst ikke ud og købe ny bærbar.

Der jeg fant det.... mit grafikkort er 42 grader varmt

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#27: ChristianParanoia

22. feb. 2011 15:44

Havde ellers ingen problemmer med de andre bærbare fra Acer....csstener (#22)

Du er heldig. Af de 9 bærbare fra Acer jeg har "arbejdet" med på nogen som helst måde, er det kun en enkelt der ikke har måttet en tur tilbage til fabrikken indenfor et år. Den tog revanche og brændte totalt sammen på andenåret dog. Deres bærbare vil jeg aldrig overveje at købe igen.Coney (#25)

Spare også sammen til en stationær. så ville helst ikke ud og købe ny bærbar.

Der jeg fant det.... mit grafikkort er 42 grader varmtcsstener (#26)

Er det også 42 grader varmt, når du spiller?

#28: csstener

22. feb. 2011 17:57

Havde ellers ingen problemmer med de andre bærbare fra Acer....csstener (#22)

Du er heldig. Af de 9 bærbare fra Acer jeg har "arbejdet" med på nogen som helst måde, er det kun en enkelt der ikke har måttet en tur tilbage til fabrikken indenfor et år. Den tog revanche og brændte totalt sammen på andenåret dog. Deres bærbare vil jeg aldrig overveje at købe igen.Coney (#25)

Spare også sammen til en stationær. så ville helst ikke ud og købe ny bærbar.

Der jeg fant det.... mit grafikkort er 42 grader varmtcsstener (#26)

Er det også 42 grader varmt, når du spiller?ChristianParanoia (#27)

Har jeg ikke tjekket men det tror jeg lige jeg gør.

...som stadig har en dårlig karma. ;-|

#29: terracide

22. feb. 2011 18:10

AMD CPU...check.
AMD GPU...check.
Acer Craptop...check.
Csstener ved roret....check.

Terra - Og så undre folk sig over at det er gået galt? *shakes head*

Linux is only free if your sparetime has no value & AMD is only cheaper if your (spare)time has no value...

#30: PHP-Ekspert Thoroughbreed

22. feb. 2011 19:27

Hvorfor er jeg den eneste der ikke har tagget terra som irrelevant :P Det var da humor? ;)

Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#31: ChristianParanoia

23. feb. 2011 20:45

Hvorfor er jeg den eneste der ikke har tagget terra som irrelevant :P Det var da humor? ;)Thoroughbreed (#30)

Ja, men det gør det nødvendigvis ikke relevant.

Men må indrømme at jeg også grinte lidt :)

#32: PorreKaj

23. feb. 2011 22:04

Acer Craptop...check.terracide (#29)

Det der så er mest skræmmende... er at Acer har et billigmærke

#33: PHP-Ekspert Thoroughbreed

24. feb. 2011 01:48

Det der så er mest skræmmende... er at Acer har et billigmærkePorreKaj (#32)

Har de? :|

Hvad er det mærke? ^^)

Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk

#34: Ronson ⅍

24. feb. 2011 02:35

eMachines

Steve Jobs has no public record of giving to charity. As of 2011 Bill Gates has given about 30 billion to charity.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger