mboost-dp1

Danske Bank vil bruge fingeraftryk udsteder for PIN...


Gå til bund
Gravatar #2 - PHP-Ekspert Thoroughbreed
21. maj 2015 13:45
HTML 403
Gravatar #3 - Chewy
21. maj 2015 14:32
Typisk, den var gratis tidligere i dag....
Finder en anden artikel senere....
Gravatar #4 - Chewy
21. maj 2015 20:20
http://newsbreak.dk/danske-bank-paa-vej-med-finger...

Scanneren er placeret på selve betalingskortet – og er en del af et samarbejde med det norske firma Zwipe


Zwipes tekniske løsning er en lille plade, som sidder på selve kreditkortet og som får strøm fra den eksisterende betalingsinfrastruktur i form af betalingsterminaler i supermarkeder og lignende.

Fordelene ved systemet er, at man ikke behøver at taste en pinkode, ligesom der heller ikke er en øvre grænse for transaktionens størrelse.


Ifølge Danske Banks marketingchef for personal banking Simon Steen-Petersen er forventningen, at man allerede indenfor et år håber at være klar med den nye betalingsløsning i Danmark:

»Vi kaster os ind i det her, fordi vi har et ønske om at være den innovative bank. Vi kæmper med en imageopfattelse som den store mastodont. Det arbejder vi ihærdigt på at lave om på. Det vil vi gøre ved at vise nye teknologier som brugervenlige løsninger. Vi har prøvet landsdækkende kampagner. Det gik ikke så godt, vi vil hellere vise det. Det er i hvert fald vores interne motto,«


Og ifølge Zwipes topchef Kim Humborstad er der tale om en meget sikker betalingsform, som også indebærer, at man ikke som i en James Bond-film kan bruge en afskåret finger til at gennemføre en betaling, fordi systemet også afløser kroppen elektromagnetiske udstråling.

I det hele taget var pressemødet præget af forskellige betalingsløsninger, idet også Mastercard præsenterede deres mobiltelefon-baserede digitale tegnebog Masterpass. Den fungerer allerede i flere lande, men vil ifølge Mats Taraldsson fra Mastercard først være klar i Danmark næste år.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login